Ravintola Kukkopoika avautuu Kuusankoskelle


Uuden ravintolan avajaisia vietetään 15.9.2023.

28.8.2023

Kymen Seudun Osuuskaupan ravintolatarjonta monipuolistuu, kun Kuusankosken Rosso päivitetään uuden Kukkopoika-uniikkikonseptin mukaiseksi. Rosso Kuusankoski suljetaan sunnuntaina 3.9. ja Kukkopojan avajaisia vietetään perjantaina 15.9.2023.

Kukkopoika tarjoaa päivittäin à la carte -listalta rehtiä ja runsasta ruokaa välittömän kotoisassa ilmapiirissä. Arkipäivisin buffetpöytään katetaan mutkaton kotiruokalounas kunnon salaattipöytää unohtamatta.

Uuden ravintolan menussa korostuvat nimenmukaisesti erilaiset kana-annokset. Listalta löytyy lisäksi uudistettuja klassikkoja kuten Talon pippuripihvi, Legendaarinen lehtipihvi ja erilaiset burgerit. Kukkopojan uuneissa paistuvat myös mehevät pannu- ja kiviuunipizzat. Pienempään nälkään on tarjolla esim. pehmeästä Naanta-leivästä valmistettuja kana-, liha- ja kasvistäytteisiä taskuja.

Tervetuloa Kukkopoikaan viihtymään ja nauttimaan hyvästä ruoasta! Tutustumistarjouksena asiakasomistajat saavat lounasbuffet’sta ja à la carte annoksista 15 %:n alennuksen S-mobiilikupongilla 18.9.–31.10.2023.

”Jos sul on siipi maassa tai rinta rottingilla, ylpeästi erilainen Kukkopoika tarjoaa päivän piristystä, rehtiä ruokaa ja aitoa juomaa elämäsi kaikkiin hetkiin.”

Kukkopoika
Kauppakatu 1
45700 Kouvola

Avoinna 15.9.2023 alkaen.

Tutustu ravintolaan ja ruokalistoihin Raflaamossa.