S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden onnistujia juhlittiin palkintogaalassa – vuoden keittiöpäällikkö löytyy Kouvolan Frans & Rosesta


Toukokuun alussa Helsingissä Original Sokos Hotel Triplassa järjestetyssä S-ryhmän MaRa-ammattilaisten palkintogaalassa juhlittiin yksiköitä ja työntekijöitä, jotka ovat ilahduttaneet S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden asiakkaita vuonna 2024. Kymen Seudun Osuuskauppaan saatiin palkintoja sekä hotellien että ravintoloiden kategorioissa.

9.5.2025

Vuoden 2024 S-Chef eli keittiöpäällikkö S-ryhmässä on Kouvolan Frans & Rosen Tiina Sairanen. Palkintokriteerien mukaisesti Sairanen on omalla esimerkillään ja työllään kehittänyt yksikköään erinomaisiin tuloksiin. Arvioinnissa otetaan huomioon henkilöstökokemuksen, asiakaspalvelun ja tuloksellisuuden näkökulmat.

Asiakastyytyväisyysmittausten kärjessä loistaa jo neljättä vuotta Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakuna upealla NPS-suositteluindeksillään. Lisäksi tänä vuonna Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuone sai huipputulokset mystery shopping -testiasiakkaiden arvioissa. Kaiken kaikkiaan S-ryhmän hotellien ja ravintoloiden asiakastyytyväisyys nousi vuonna 2024 ennätyslukemiin.

Sekä Tiina Sairasen henkilökohtainen saavutus että molempien hotellien menestys asiakastyytyväisyystutkimuksissa on osoitus pitkäjänteisestä työstä. Tiina oli jo viime vuonna S-Chef-kategorian kärkikahinoissa, ja Vaakuna on toteuttanut palkittua huippuluokan asiakaspalvelua vuodesta toiseen, kommentoi KSO:n mara-toimialajohtaja Mikko Virtanen.

Vuoden kivijalkakahvilana palkittiin huhtikuussa 20 vuotta täyttänyt Kouvolan Coffee House. Palkitsemisen perusteina olivat mm. liiketoiminnan tavoitteellinen johtaminen ja vetovoimaisuuden kasvaminen ja erinomainen asiakaspalvelu. Coffee Housessa asiakastyytyväisyys on ollut huippuluokkaa kahvilan perustamisesta lähtien.

S-ryhmässä uskotaan vakaasti viime vuosia valoisampiin majoitus- ja ravitsemisalan näkymiin: panostukset toimipaikkaverkostoon, palveluihin sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen jatkuvat tänäkin vuonna.

Kymen Seudun Osuuskaupassa on iloittu Tykkimäki Resortin liittymisestä Sokos-hotellien Break-hotelliperheeseen ja odotamme innolla Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneen laajennuksen valmistumista heinäkuussa, kertoo hotellienjohtaja Pasi Pekkanen.

Vuonna 2025 uudistuksia on nähty jo Kouvolan Rossossa, ja kesällä avaamme Mestari-ketjun uuden ravintolan Kotkan Prisman Ravintolamaailmaan, jatkaa KSO:n ravintoloiden ryhmäpäällikkö Niina Peltola.

Kymen Seudun Osuuskauppaan saadut tunnustukset S-ryhmän MaRa-ammattilaisten palkintogaalassa

Hotellit

Paras NPS Original-hotelliperhe: Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Paras NPS, koko Sokos Hotels -ketju: Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola
Mystery Shopping Original-hotelliperhe: Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

Ravintolat

Vuoden keittiöpäällikkö: Tiina Sairanen Kouvolan Frans & Rose
Vuoden kivijalkakahvila: Coffee House Kouvola

Katso kaikki palkitut S-ryhmän uutisesta.