S-ryhmän lahjakortit ovat uudistuneet, tarkasta vanhentuvan lahjakorttisi voimassaoloaika


10.11.2014

S-ryhmä lanseerasi uudet, laskevasaldoiset lahjakortit syksyllä 2012. Laskevasaldoisen lahjakortin voi halutessaan yhden ostoskerran sijaan käyttää useammalla ostoskerralla. Vanhanmalliset, kiinteäsaldoiset lahjakortit tulevat pian voimassaoloaikansa päähän.

Nyt on tullut aika jättää hyvästit vanhoille, kiinteäsaldoisille lahjakorteille. Jos sinulta löytyy vielä lompakostasi tai laatikon pohjalta kuvan mukainen lahjakortti, tarkasta sen voimassaoloaika ja käytä se siihen mennessä. Lahjakortti kannattaa ottaa mukaan vaikkapa joululahjaostoksille, ja sillä voit ostaa monenlaisia paketteja S-ryhmän eri toimialoilta.

Tunnistat vanhan, kiinteäsaldoisen lahjakortin siitä, että kortissa lukee sen sisältämä arvo. Katso lista kaikista kiinteäsaldoisista lahjakorteista täältä.

Kiinteäsaldoisia lahjakortteja on kahdenlaisia: osassa lukee voimassaoloaika, jonka puitteissa kortti on käytettävä. Vanhentuneita kortteja ei hyvitetä. Lahjakorttien joukossa on myös niitä, joihin voimassaoloaikaa ei ole merkitty, joten ne ovat toistaiseksi voimassa.

Lahjakortti antaa valinnanvapautta lahjansaajalle

S-ryhmän lahjakortti on mainio lahjaidea, koska se antaa valinnanvapautta lahjansaajalle. Uudet, laskevasaldoiset lahjakortit antavat myös vapauden käyttää kortilla oleva summa useammalla ostoskerralla.

Laskevasaldoisille lahjakorteille on mahdollista ladata 10–250 euroa ja ne ovat voimassa 24 kuukautta latauksesta tai edellisestä ostoskerrasta. Voit tarkistuttaa kortin saldon sekä voimassaolon S-ryhmän toimipaikan kassalla. Saldo ja voimassaoloaika näkyvät myös aina kuitissa, kun maksat lahjakortilla.

Lahjakortteja myydään kassalla useimmissa S-ryhmän toimipaikoissa.

Arvon lataamisesta ei saa Bonusta, mutta sitä saa kuitenkin lahjakortilla maksettaessa S-Etukorttia näyttämällä.