Sale Anjalan uuden myymäläkiinteistön rakennustyöt ovat alkaneet


Uusi myymälä rakennetaan vuoden 2023 aikana osoitteeseen Elimäentie 41. Nykyinen Sale palvelee normaalisti rakennushankkeen ajan.

16.5.2023

Kymen Seudun Osuuskauppa osti Kouvolan Anjalasta tontin uudelle päivittäistavarakaupan yksikölle toukokuussa 2022. Rakennustöiden valmistelu tontilla on alkanut puiden kaatamisella ja varsinaiset perustustyöt käynnistyvät viikon 20 aikana.

Aiempaa suuremman myymälän valikoima kasvaa ja tuotteissa on entistä enemmän otettu huomioon alueen asukkaiden tarpeita. Esimerkiksi päivittäin avoinna oleva paistopiste on odotettu lisä Sale Anjalan palveluihin. Lisäksi myymälään tuodaan Sale-ketjun raikas uusi ilme, energiatehokkaampi kylmäkalusto ja valaistus sekä itsepalvelukassa. Myös sähköautojen ABC-latausverkosto laajenee Anjalaan. Uuden Salen paikoitusalueelle on tulossa kaksi peruslatauspistettä, jotka soveltuvat kaikille ladattaville autoille.

– Nykyinen Sale Anjala palvelee asiakkaita normaalein aukioloajoin rakennushankkeen ajan ja uusi myymälä avautuu loppuvuonna 2023. Anjala saa uudesta Salesta nykyaikaisen ja energiatehokkaan päivittäistavarakaupan. Esteetön myymälä ja suuremmat paikoitustilat lisäävät myös asiointimukavuutta, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Hankkeen kokonaisinvestointi on n. 2 milj. euroa.