Sale Eskolanmäki koki värikkään uudistuksen


Kouvolan Eskolanmäessä sijaitseva Sale Eskolanmäki on ensimmäinen uuden Sale-konseptin mukainen Sale-myymälä Kymen Seudun Osuuskaupan toimialueella.

13.9.2021

KSO on aloittanut Sale-myymäläverkostonsa uudistamisen. Ensimmäisenä uudistui Kouvolan Eskolanmäessä sijaitseva myymälä, joka tarjoaa uudistuksen myötä asiakkaille entistä laajemman tuotevalikoiman. Samalla myymälän ulkoasua ja ilmettä päivitettiin, jotta asiointi olisi entistä mieluisampaa ja vaivattomampaa.

– Uudistuksen myötä tuotevalikoimamme kasvoi noin 700:lla tuotteella. Tämä pitää sisällään niin tuore- kuin kuivapuolen tuotteita. Tuoteuutuuksien lisäksi uusittu myymälä on entistä avarampi, jotta asiointi olisi sujuvampaa, kertoo myymäläpäällikkö Ville Viiperi.

Kokonaan uutena lisäyksenä Eskolanmäen tuotevalikoimaan saapuivat irtomakeiset, ja myymälän makeisvalikoima kasvoi muutenkin uudistuksen myötä merkittävästi. Uusien tuotteiden ja raikkaan ulkoasun lisäksi myymälän kylmäkalusteet uusittiin. Ovelliset kylmäkalusteet ovat merkittävästi energiatehokkaampia kuin ennen uudistusta käytössä olleet.

Myös myymälän kassa-alue palvelee asiakkaita entistä paremmin. Saareke-mallinen kassapiste mahdollistaa sujuvamman asioinnin ja nyt esimerkiksi Veikkauksen eri palvelut ovat myynnissä molemmilla kassoilla.

Uudistunut Sale Eskolanmäki palvelee osoitteessa Tasankotie 11, 45150 Kouvola.