Seurahuoneen Sauna from Finland -sertifioidut saunat


14.4.2020

Meillä Original Sokos Hotel Seurahuoneella Kotkassa on haluttu panostaa ainutlaatuisen saunaelämyksen tarjoamiseen asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä. Voimme ylpeänä kertoakin, että meidän saunoillemme on myönnetty Sauna from Finland Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki.

Saunat ja saunominen ovat olleet osa suomalaisten arkea ja juhlaa jo vuosisatojen ajan. Saunominen yhdistää ihmisiä, sekä se tekee hyvää mielelle ja koko keholle. Meillä Original Sokos Hotel Seurahuoneella Kotkassa on haluttu panostaa ainutlaatuisen saunaelämyksen tarjoamiseen asiakkaillemme vuoden jokaisena päivänä. Voimme ylpeänä kertoakin, että meidän saunoillemme on myönnetty Sauna from Finland Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki.
 
Laatumerkki kertoo, että saunamme ja saunapalvelumme ovat laadultaan maailman huippuluokkaa. Jokainen laatumerkin saanut sauna on auditoitu puhtauden, moniaistisuuden, aitouden, turvallisuuden ja rentoutumisen näkökulmasta. Hotellimme asiakas- ja tilaussaunat Kallioranta, Hiekkaranta ja Majakka tarjoavat asiakkaillemme lempeät löylyt kaupungin kattojen yläpuolella, sillä jokaisesta saunastamme avautuu upea kaupunkinäkymä Kotkan keskustaan. Kaupunkinäkymästä parhaiten nautit löylyjen jälkeen rentoutuen lasitetuilla parvekkeillamme, mikä löytyy jokaisen saunatilamme ohesta.
 
Kallioranta, Hiekkaranta ja Majakka -saunojen lisäksi Seurahuoneeltamme löytyy kuusi hotellihuonetta, joiden kylpyhuoneet on varustettu omalla saunalla. Näistä huoneista yksi on meidän hotellimme ylimmästä kahdeksannesta kerroksesta löytyvä ”Captain Suite”, joka on Suomen ja samalla maailman ensimmäinen hotellihuoneen sauna, joka on lunastanut itselleen Sauna from Finland -laatusertifikaatin (1.4.2020). 
 
Mikäli saunaelämyksestä haluaa tehdä vielä astetta paremman, vastaanottomme SHOP:issa myydään oheistuotteena Veicon Sauna Gift Boxeja (30€). Sauna Gift Box sisältää Hukka Orbits -silmäkivet, Osmia Koivu -palasaippuan ja Luonnokas shampoopalan, jotka on pakattu puiseen laatikkoon. Tämä Sauna Gift Box toimii myös loistavana tuliaisena etenkin ulkomaille vietäväksi, mutta yhtä lailla saunomisen ystäville Suomessakin.
 
Sauna from Finland Ry:n tavoitteena on luoda maailman paras suomalainen saunakokemus, ja kehitystyön kautta Original by Sokos Hotels on tässä tavoitteessa mukana tarjoten laadukkaan saunaelämyksen jokaiselle hotellin asiakkaalle.