Shoppaillaan Kymenlaaksossa


14.10.2019

Upea Zsar Outlet Village, Kauppakeskus Pasaati ja Prisma-hypermarket tarjoavat hotelliasiakkaillemme monipuoliset ostosmahdollisuudet.

Zsar Outlet Village, Suomen majesteettisin kauppakeskus, on Suomen ensimmäinen aito outlet-kauppakeskus, joka sijaitsee Vaalimaalla vain 45 minuutin ajomatkan päässä hotellistamme. Zsarin muodin, kodin ja kauneuden liikkeet edustavat kansainvälisiä huippumerkkejä.

Zsarin kylämäiseen miljööseen tulee kahdessa vaiheessa kaikkiaan noin 110 kansainvälistä ja kotimaista premium- ja luksustason muoti-, koru- ja kodintarvikebrändiä omilla liikkeillään. Kaikkien tuotteiden hinta on aina vähintään 30-70% normaalihintoja alhaisempi. Tuotevalikoima vaihtelee naisten ja miesten kansainvälisistä muotibrändeistä laadukkaisiin ulkoilu- ja urheilumerkkeihin, lastenvaatteista kenkiin, ja kauneudenhoidosta kodin ja keittiön tarvikkeisiin. Joukossa on sellaisiakin brändejä, joita ei Suomessa muualta saa.

Liikkeiden lisäksi Zsarissa on laadukas ravintola- ja kahvilatarjonta, ja se on ympärivuotinen tapahtuma- ja ajanviettopaikka koko perheelle.

Zsar on Suomen oloissa täysin uudenlainen kauppakeskus – perinteisistä keskuksista se eroaa ennen kaikkea huomattavasti laadukkaamman ja laajemman valikoiman sekä selvästi edullisempien hintojen vuoksi.

Tutustu lisää: www.zsar.fi

Pasaati on monipuolinen kauppakeskus aivan Kotkan sydämessä, korttelin päässä hotellistamme. Lämminhenkisessä miljöössä palvelee 90 kaupan, viihtymisen ja palveluiden tekijää. Suomen 15. suurin ja Kaakkois-Suomen 2. suurin kauppakeskus tarjoaa yhden katon alla laajan liikkeiden, ravintoloiden, kahviloiden ja palveluiden valikoiman. Laadukkaat brändit ja helppo asiointi saavat taatusti hyvälle tuulelle.        Muista myös Kotkan kauppatori, joka on sympaattinen myynti- ja tapahtumapaikka kauppakeskus Pasaatin vieressä. Kauppatorilla järjestetään mm. kuukausimarkkinat joka kuukauden ensimmäisenä torstaina.

Tutustu lisää: www.pasaati.fi

Prisma-hypermarket sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä hotellistamme. Prisman valikoimiin kuuluvat päivittäistavarat sekä pukeutumisen, asumisen, vapaa-ajan ja kodintekniikan tuotteet. Prisma tarjoaa parhaat tuotteet jokaiseen hintaryhmään, ja sen edulliset ja laajat valikoimat uusiutuvat jatkuvasti. Prismasta saat kaiken tarvitsemasi – helposti ja edullisesti yhdellä ostoskerralla.

Tutustu lisää: www.prisma.fi