10.12.2019
Sokos Hotellit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja kokousten lounas- ja kahvitarjoiluilla. Visuaalisuus on puoli ruokaa.
Hyvä ruoka on tärkeä osa kokouspäivän antia ja päivän tauottamista. Kaikki kokouksiin osallistuneet tietävät sen tunteen, kun odotetaan pääsyä valmiin pöydän ääreen katsomaan, mitä kaikkea onkaan tarjolla.
”Kokoustaminen hotellissa ei ole välttämättä jokapäiväistä, joten haluamme panostaa laadukkaaseen ruokaan ja valikoiman runsauteen tarjotaksemme ruokaelämyksiä asiakkaillemme. Kokousvieraiden on helppo koota lautaselle omat suosikkinsa niin lounas- kuin kahvipöydästä. Ruokatauko on kokouspäivän odotettu hetki ja sillä on tärkeä rooli asiakaskokemuksen onnistumisessa”, sanoo myyntiryhmän päällikkö Timo Saarinen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.
Kokouslounaalle katetaan runsas, värikäs salaattipöytä, joka koostuu niin vihreistä salaateista, vihanneksista kuin ruokaisista salaattiversioista proteiineineen. Tarjolla on lisäksi kaksi lämmintä vaihtoehtoa, eikä kahvin kanssa tarjoiltavaa pientä makeaakaan ole unohdettu.
Taukoja tarvitaan pitkin kokouspäivää. Sokos Hotelleissa kokouksen aamukahvi koostuu hotelliaamiaisen parhaista paloista leipineen, jugurtteineen ja granoloineen. Runsaamman vaihtoehdon päivän alkuun tarjoaa hotellin buffetaamiainen.
Iltapäivän kahvitorille katetaan vanhan hyvän säännön mukaan ”sen seitsemän sorttia”, joista kukin vieras valitsee itselleen mieleisimmän taukoherkun; on se sitten popcornia, tuoretta pullaa, makeinen tai hedelmä.
Ruoalla on roolinsa myös suorituskyvyn ylläpidossa. Kokousjärjestäjän kannalta on tärkeää, että kaikkien akut riittävät päivän loppuun asti. Hyvän ruoan äärellä mieli lepää, siksi haluamme tarjota ravitsevan ruoan lisäksi pientä hemmotteluakin.
Sokos Hotels kokous
5.12.2024 | Paikallisia uutisia
30.11.2024 | Asiakasomistajuus