Sokos Hotellit tarjoavat Helsingin hauskimmat perhelomat


16.6.2016

Pääkaupunkiseudun Sokos Hotellit vinkkaavat lapsiperheille tänä kesänä huvipuistolomia, hotellileikkejä, vesipuistopaketteja ja eläinystäviä. Kesän 2016 uutuuksina tarjoillaan hotellileikkeihin sopivat leikkihuoneet lasten kokoon mitoitetuilla vastaanottotiskeillä sekä uudistettu lasten aamiainen.

Etuhintaiset liput huvi- ja vesipuistoihin

Eläinten ystäville Sokos Hotellit suosittelevat käyntiä Korkeasaaren eläintarhassa, Luonnontieteellisessä museossa ja SEA LIFE -merimaailmassa. Seikkailijat viihtyvät Linnanmäen huvipuiston kymmenissä laitteissa. Linnanmäen kesän uutuus on hauska Hattarakoulu, jossa lapset opettelevat tekemään omat herkkunsa.

”Original Sokos Hotel Pasila on Linnanmäen virallinen hotelliyhteistyökumppani, joten huvipuistorannekkeet saa S-Etukortilla erikoishintaan. Liput voi ostaa hotellista tai varata ne ennakkoon hotellivarauksen yhteydessä sokoshotels.fi-verkkopalvelustamme”, sanoo Sokos Hotellien markkinointipäällikkö Minna Eliasson.

”Vesi ja kesä kuuluvat yhteen. Helsingin seudulla on paljon hyviä uimarantoja ja maauimaloita. Vantaan Flamingon ja Espoon Serenan vesipuistoissa uidaan säällä kuin säällä. Break Sokos Hotel Flamingon suosittuun vesipuistopakettiin kuuluu majoitus, buffet-aamiainen ja rannekkeet koko perheelle vesipuistoon”, Eliasson kertoo. ”Uima-altaat meillä löytyvät Espoon Original Sokos Hotel Tapiola Gardenista ja Original Sokos Hotel Presidentistä.”

Lapsiperheille sopivat myös pääkaupunkiseudun kiinnostavat museot, kuten Lelumuseo Hevosenkenkä Espoon Tapiolassa, Lasten museo Senaatintorilla ja Tiedekeskus Heureka Vantaalla.

Onni Orava kattaa lapsille oman aamiaisen ja sisustaa leikkihuoneet

Lasten maskotti Onni Orava pitää huolen sitä, että perheen pienimmille löytyy hotellista kivaa tekemistä iltasaduista aamiaispuuhiin. Suosituksi osoittautunut Onni Oravan ympäristöpassi haastaa pohtimaan ympäristöasioita leikin voimin.  Hotellin vastaanotosta voi pyytää Lasten Helsinki-kartan, jonka avulla Helsingin kiinnostavimmat perhekohteet löytyvät helposti.

Loma-aikoina perheen pienimmille katetaan suosituimmissa perhehotelleissa Onni Oravan aamiainen, josta löytyy taatusti mieluisaa syötävää. Tänä kesänä Onni Orava sisustelee lähes kaikkiin pääkaupunkiseudun Sokos Hotelleihin leikkihuoneita. Nyt leikitään hotelli- ja ravintolaleikkejä, kun tiloihin tulee minikokoiset vastaanottotiskit ja muut varusteet.

Perhehuoneissa on runsaasti valinnanvaraa. Lapset majoittuvat pinnasängyssä, vuodesohvassa tai kerrossängyssä. Teini-ikäisille voi varata oman nuorisohuoneen alkaen 59 € / huone. Jos haluaa hotellilomaan luksusta, tarjoavat tilavat sviitit tyyliä perheen majoitukseen.

Sokos Hotels on lapsiperheiden suosikkihotelliketju. Vuonna 2015 ketjussa majoittui 169 000 lapsiasiakasta.  Pääkaupunkiseudun Sokos Hotellit ja Onni Orava toivottavat lapsiasiakkaat lämpimästi tervetulleiksi!

www.sokoshotels.fi

 

Lisätietoja: Minna Eliasson, markkinointipäällikkö, Sokos Hotels, puh. 050 3883 856, minna.eliasson@sok.fi