Sokos Hotels ottaa käyttöön sähköisen sisäänkirjautumisen


24.4.2017

Sokos Hotels jatkaa digitaalisten palveluidensa kehittämistä työmatkailijoille. 24.4. alkaen ketjun työmatkustuksen kanta-asiakkaat eli s-cardilaiset voivat kirjautua sisään hotelleihin älypuhelimellaan.

Sähköistä sisäänkirjautumista on pilotoitu muutamassa Sokos Hotellissa viime syksystä lähtien. Testijakson käyttökokemukset osoittautuivat hyviksi ja asiakkaat kuvasivat palvelua helppokäyttöiseksi. Erityisesti kehuttiin palvelun maksuominaisuutta. Nyt sähköinen sisäänkirjautuminen otetaan käyttöön s-cardilaisille kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa.

”Uusi palvelu tuo asiakkaille huolettomuutta ja vaivattomuutta vierailuun ennen matkaa ja matkan aikana. Online check-in -palvelussa asiakas voi varmistaa ennakkoon oman varauksensa tiedot, ilmoittaa tuloaikansa ja maksaa halutessaan hotelliyön ennakkoon”, kertoo konseptipäällikkö Markus Siitonen Sokos Hotelleista.

”Haluamme tarjota työmatkustajille vaihtoehtoisia tapoja kirjautua hotelliin. Joissain tilanteissa perinteinen kirjautuminen tuntuu hyvältä ja jonakin toisena hetkenä asiakas voi haluta omatoimisemmin hotellihuoneeseen. Digipalveluita muutoinkin paljon käyttävät asiakkaamme kokevat sähköisen sisäänkirjautumismahdollisuuden tervetulleena ja hyvänä kehityssuuntana. Ja maksumahdollisuus tekee myös uloskirjautumisesta vaivattomamman”, Siitonen jatkaa.

Online check-in on käytössä 24.4. alkaen kaikissa Suomen Sokos Hotelleissa niille S-Cardilaisille, jotka ovat varanneet huoneensa Sokos Hotellien verkkosivuilta Oma S-Card -palvelun kautta, Sokos Hotellien myyntipalvelusta tai suoraan hotellista. Sisäänkirjautumisen voi tehdä niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneella.

Lue tästä, miten palvelu toimii: https://www.sokoshotels.fi/fi/ajankohtaista/uutinen/kokeile-uutta-online-check-in-/013248899_419607

Digitaalisten palvelujen kehitys Sokos Hotelleissa jatkuu. Vielä tämän vuoden aikana ketjussa on tavoitteena ottaa käyttöön online check-out -palvelu. Tulevaisuudessa online-palvelut on tarkoitus laajentaa myös S-ryhmän omistaja-asiakkaiden käyttöön.

Lisätiedot: 

Markus Siitonen, konseptipäällikkö, Sokos Hotels, p. 010 76 82739, markus.siitonen@sok.fi

S-Card asiakaspalvelu puh. 010 76 82777 s-card@sok.fi

Lue lisää S-Cardista: https://www.sokoshotels.fi/fi/s-card