Suosittu Kerää ja skannaa -palvelu laajenee Prisma Kouvolaan


Kerää ja skannaa ostoksesi itse Kouvolan ja Kotkan Prismoissa.

3.10.2023

Kerää ja skannaa -palvelu on nyt käytössä Kymen Seudun Osuuskaupan molemmissa Prismoissa. Kotkan Prismassa hyvää palautetta jo puolentoista vuoden ajan saanut palvelu on avattu Kouvolan Prismassa tällä viikolla. Kerää ja skannaa -palvelu, laajentunut itsepalvelukassa-alue sekä uudet kevyesti liikkuvat ostoskärryt tekevät uudistuvassa Prisma Kouvolassa asioinnista entistä sujuvampaa.

Vuoden 2023 aikana Kerää ja skannaa -palvelu on laajentunut voimakkaasti koko S-ryhmässä. Vuoden lopussa palvelu on käytössä suurimmassa osassa Prismoja, 59 myymälässä 18 eri alueosuuskaupassa.

Näin käytät Kerää ja skannaa -palvelua

Tullessaan myymälään asiakas ottaa mukaansa käsiskannerin ja skannaa ostoksensa sitä mukaa kun kerää niitä ostoskassiin. Kauppareissu sujuu vaivattomammin ja nopeammin, kun ostoksia ei enää tarvitse purkaa kassahihnalle. Ostosten skannaaminen itse helpottaa erityisesti kerralla paljon ostavia asiakkaita.

Käsiskannerit ja ohjeet palvelun käyttämiseen on sijoitettu myymälän sisäänkäynnin luokse. Opastusta Kerää ja skannaa -palvelun käyttöön saa myös henkilökunnalta. Käsiskannerin palautuspiste löytyy pikakassojen luota. Palvelulla skannatut tuotteet maksetaan pikakassalla.

Kerää ja skannaa -palvelu on tarkoitettu S-ryhmän asiakasomistajille. Palvelun saa käyttöönsä, kun näyttää käsiskannereiden säilytystelineen kortinlukijalle S-Etukorttia. Ensimmäisellä käyttökerralla hyväksytään käyttöehdot, mutta vastaisuudessa pelkkä S-Etukortin vilautus vapauttaa käsiskannerin. Käyttäjän tulee olla täysi-ikäinen, mutta alaikäinen asiakas voi käyttää palvelua täysi-ikäisen seurassa.