Tikkurilan tapahtumahotelli täyttää vuosia


23.9.2016

Legendaarinen Original Sokos Hotel Vantaa täyttää 25 vuotta.

Original Sokos Hotel Vantaa avautui Tikkurilan rautatieaseman vierelle 25 vuotta sitten korkeatasoisena liikemieshotellina. Neljä vuotta myöhemmin hotelli siirtyi Sokos Hotels -ketjuun ja legendaarinen tapahtumatalo sai alkunsa. Tulisuudelman lavalle ovat nousseet 25 vuoden aikana sadat pop- ja iskelmätaivaan tähdet ja hotellista on kehittynyt suosittu kokouskeskus. Juhlavuonna tiloja on uusittu entistä monipuolisempien tapahtumien mahdollistamiseksi.  

– Hotelli- ja tapahtuma-alalla kilpailu kiristyy ja meidän on oltava koko ajan hereillä vastataksemme asiakkaiden tarpeisiin, sanoo Original Sokos Hotel Vantaan hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo.

– Sokos Hotel Vantaan kilpailuetu on aina ollut monipuolinen ravintolamaailma sekä hyvä sijainti keskeisellä paikalla Tikkurilassa. Koko Vantaa kehittyy nopeasti ja se on meille iso mahdollisuus. Kehäradan myötä olemme nykyään juhlatalon ja kokoushotellin lisäksi myös lentokenttähotelli sekä entistä saavutettavampi minilomakohde, Uusitalo toteaa.

Tulisuudelmassa juhlitaan huippuartistien voimalla

Paikkakuntalaisille ja lähialueen juhlijoille tutuin on hotellin Tulisuudelma-ravintola sekä suosittu karaokepub Hertas, mutta myös talon ruokaravintola Amarillo sekä kokous- ja saunapalvelut ovat paikallisten ahkerassa käytössä. Talon erikoisuus on bilepaketti, johon kuuluu konserttilipun lisäksi yöpyminen ja hotelliaamiainen.

Ravintola Tulisuudelmassa syksy jatkuu vilkkaana ja esiintyjäkaartiin kuuluvat muun muassa Happoradio, Antti Tuisku, Sanni ja Jari Sillanpää. Uudistuneen valo- ja äänitekniikan myötä huippuartistien keikkailtoihin saadaan uusi, entistä parempi syke. Esiintymislavan vierellä sijaitseva 20 henkilön vip-tila on intiimi tila vaikka yritysten vip-iltoihin tai yksityisille juhlaseurueille.

Räätälöityjä asiakastilaisuuksia ja luovaa ideointia

Liveiltojen lisäksi Vantaalla järjestetään vuosittain satoja yksityisjuhlia ja yritystapahtumia. Kesällä tehtyjen teknisten ja sisustuksellisten muutosten jälkeen kullekin asiakkaalle voidaan räätälöidä toiveidenmukainen tila valoineen, väreineen ja äänimaailmoineen.

– Nyt saamme tiloja muunnettua helposti mitä erilaisimpiin yritys- ja perhejuhliin. Aamiaistila vaihtuu tunnelmavaloin ja pöytäliinoin sujuvasti 400 hengen istuvaksi illalliseksi ja yökerhossa voidaan järjestää yksityisiä juhlia.

Kokoustiloihin on rakennettu uusi Visio-niminen luova huone, joka on oiva paikka vapaamuotoisemmille kokoontumisille ja ideointipalavereille.

Tänä syksynä asiakkaat voivat varata myös entistä yksilöllisempää majoitusta. Hotelliin on toteutettu kolme uudenlaista teemahuonetta Polarartistien sekä paikallisten vantaalaisten yritysten Finnavian ja Tikkurila Oyn kanssa. Kukin kumppani on suunnitellut oman teemahuoneensa yhdistäen omat visionsa ja asiakkaiden toiveet.

Original Sokos Hotel Vantaa täyttää tänä syksynä 25 vuotta. Juhlaa vietetään kakkukahvien ja avointen ovien merkeissä 23.9. Hotellissa on 265 huonetta, 14 kokoustilaa, viisi ravintolaa ja mittava saunaosasto.

Lisätietoja:

Kaija-Riitta Uusitalo, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Vantaa, puh. 050 388 3885, kaija-riitta.uusitalo@sok.fi

www.sokoshotels.fi/fi/vantaa/sokos-hotel-vantaa

www.tulisuudelma.fi