Töihin meille Kymen Seudun Osuuskauppaan – mutta mitä kertoisin hakemuksessani?


31.7.2017

Meillä Kymen Seudun Osuuskaupassa, tuttavallisemmin KSO:lla, rekrytoidaan suhteellisen runsaasti. Osan avoimista paikoistamme laitamme avoimeen hakuun, mutta hyödynnämme myös meille saapuvia avoimia hakemuksia ahkerasti. Olemme löytäneet niiden joukosta jo lähikuukausienkin aikana lukuisia uusia työkavereita kasvavaan joukkoomme.

Työnhakijaa usein mietityttää, mitä avoimeen hakemukseen olisi hyvä kirjoittaa. Tässä vinkkini sinulle osuuskauppamme rekrytointeja hoitavan näkökulmasta. Toivon niistä olevan sinulle apua avointa hakemusta laatiessasi. Vinkeistä on varmasti hyötyä myös muissa rekrytoinneissa.

1.       Kerro meille, mitä haluaisit meillä tehdä

Avoimessa hakemuksessa on tärkeää kertoa, minkälaisista työtehtävistä on kiinnostunut. Meillä täällä osuuskaupassa on useita eri toimialoja ja työtehtäviä eri paikkakunnilla. Haluaisimme tietää, mitkä ovat sinun tavoitteesi, ja missä ja minkälaisissa työtehtävissä toivoisit voivasi työskennellä.

2.       Kerro osaamisestasi kattavasti

Olemme kiinnostuneita kuulemaan osaamisestasi ja vahvuuksistasi – niistä, joista katsot olevan hyötyä niissä tehtävissä, joihin meillä toivot päätyväsi. Panosta siis erityisesti relevantin työkokemuksen ja muun olennaisen osaamisen kuvailuun.

3.       Muista kertoa, miksi haluaisit meille töihin

Osaamisesi ja vahvuuksiesi lisäksi voit kertoa meille, miksi työskentely osuuskaupassamme olisi sinulle mieluista. Vaikka päämotivaattorinasi olisikin löytää mikä tahansa työpaikka, työnantajasta on mukava kuulla, miksi valitsit hakea juuri heille.

4.       Riittää, että täytät lomakkeen huolellisesti

Olemme karsineet lomakkeellamme kysytyt kysymykset minimiin, emmekä kaipaa erillisiä liitetiedostoja avoimen hakemuksen jättäviltä. Meille riittää, että kerrot kysymistämme asioista ja hyödynnät antamamme mahdollisuuden kertoa vapaamuotoisesti itsestäsi, kuten osaamisestasi, motivaatiostasi ja vahvuuksistasi. 

5.       Pidä hakemuksesi ja samalla meidät ajan tasalla

Etsiessämme avointen hakemusten joukosta sopivia osaajia, keskitymme ensimmäiseksi lähikuukausien aikana saapuneisiin hakemuksiin. Sinun kannattaakin silloin tällöin päivittää hakemustasi meiltä saamillasi käyttäjätunnuksilla, niin löydämme ja tutustumme hakemukseesi varmemmin.

Avoimen hakemuksen löydät kurkistamalla Kymen Seudun Osuuskaupan avoimet työpaikat. Valitset vain organisaatioksi Kymen Seudun Osuuskauppa ja klikkaat hae-painiketta.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytoinnistamme, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kso.rekry@sok.fi.