Tykkimäen kesäkonsertit tulevat taas


Tykkimäen kesäkonsertit ilahduttavat ja viihdyttävät jälleen kesätorstaisin.

23.6.2022

Tykkimäen Huvipuistossa on järjestetty jo useiden vuosien ajan suositut kesäkonsertit, joissa heinäkuun jokaisena torstaina lavalle nousee Suomen huippuartisteja. Lavalla on nähty niin suomirokin klassikoita kuin artistitaivaan uusimpia tähtiäkin. Keikat ovat ikärajattomia, joka mahdollistaa myös koko perheen osallistumisen keikalle.

Tänä kesänä suositut konsertit käynnistyvät jo kesäkuun viimeisenä torstaina, kun lavalle nousee mm. moninkertaista platinaa streamannut ja lukuisia Emma-palkintoja saanut Sanni. Artistikattausta täydentävät myös toukokuussa uuden Vihaton-kappaleen julkaissut Suvi Teräsniska sekä erityisesti nuorison suurta suosiota nauttiva Teflon Brothers. Suomirockin faneja hemmotellaan Anssi Kelan musiikilla ja taattua positiivista tunnelmaa tuo Elastisen keikka.

– Odotamme innolla tulevaa huvipuistokesää sekä konsertteja! Kesäkonsertit ovat erittäin suosittuja ja toivotammekin artistit ja yleisön lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan livemusiikista huvipuiston uniikkiin miljööseen, kertoo Tykkimäen huvipuistopäällikkö Pilvi Serola.

Konserttiaikataulu:

30.6. Sanni

7.7. Anssi Kela

14.7. Suvi Teräsniska

21.7. Elastinen

28.7. Teflon Brothers

Konsertit alkavat klo 19.00 ja ovat ikärajattomia.

Lisätietoja ja pääsyliput saat Tykkimäen verkkosivuilta. Konserttilippuja voi ostaa myös huvipuiston lippukassoilta. Konsertti-iltoina ei ole ilmaista sisäänpääsyä klo 16 jälkeen.