Osuuskaupalla on paljon työmahdollisuuksia opiskelijoille


KSO:lla on avoinna useita opintojen ohella tehtäväksi sopivia töitä. Hae mukaan joukkoomme!

31.8.2022

KSO:lla on avoinna useita työpaikkoja, jotka sopivat myös opintojen ohella tehtäviksi.  Tiesithän, että opintotuen tuloraja on noussut 25 % vuonna 2022. Arvokkaan työkokemuksen ja lisätulojen hankkiminen opintojen ohessa on nyt entistä helpompaa. Mikäli avoimista työpaikoista ei löydy sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen. Käymme niitä läpi säännöllisesti, kun etsimme uusia työntekijöitä. Hae siis mukaan joukkoomme!

Työmahdollisuuksia on laajasti eri toimialoilla ympäri Kymenlaaksoa. Prismat, S-marketit, Sokokset, Salet, ABC-asemat Sokos Hotellit, ravintolat ja kahvilat sekä muut palvelut muodostavat yhteensä sadan toimipisteen verkoston. KSO on Kymenlaakson suurin kaupan- ja palvelualojen työnantaja.

”Valmis osaaja sinun ei tarvitse olla, sillä perehdytämme kattavasti kaikkiin työtehtäviin. Työntekijöiden kehittyminen on meille tärkeää kaikissa työsuhteen vaiheissa, ja kannustamme henkilöstöä oppimaan uutta. Mielekkäiden työtehtävien ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi tarjoamme Suomen parhaat henkilöstöedut.” Kertoo KSO:n henkilöstöpäällikkö Sanna Mäenpää.

”KSO on osa S-ryhmää, joka on Suomen suurin yksityinen työnantaja. Urapolkuja riittää meillä ympäri Suomen, vaikka asuinpaikkakunta vaihtuisi opiskelujen päätyttyä.” Sanna jatkaa.

Hae avoimia työpaikkoja tai jätä avoin hakemus!