Uusi Actionpark liikuttaa lapsia ja nuoria Kouvolan Prisma-keskuksessa


8.11.2016

Lokakuussa Kouvolan Prisma-keskukseen avattu sisäpuisto aktivoi liikkumaan ja leikkimään 25 eri kohteessa. Pienempien lasten alueen keskuksena on Tykkimäeltä tuttu Yllätysten talo, sovellettuna uuteen ympäristöön. KooKoo-areena ja tilat koripallon, jalkapallon, salibandyn, pesäpallon, tenniksen, pingiksen, golfin sekä frisbeegolfin harrastamiseen pitävät liikkeessä myös isommat. Scootilla, trampoliineissa ja parkourissa voivat näyttää taitojaan yhtä hyvin isot kuin pienetkin liikkujat.

Noin 2000 m2 tiloihin rakennettu sisäpuisto on ainoa lajissaan Kymenlaaksossa. Vastaavia paikkoja, joissa on näin laaja tarjonta myös aikuisten harrastusmahdollisuuksia ei löydy koko Kaakkois-Suomesta. Actionparkissa on kaksi 12 hengen synttärihuonetta, joissa voi järjestää omat juhlat. Tilat ja tarjoilut on varattavissa ennakkoon nettivarausjärjestelmän kautta.

Ilman sisäänpääsymaksua käytettävissä olevasta oleskelutilasta on kiva seurata lasten temmellystä ja nauttia vaikka kahvihetkestä, johon tarjoilut löytyvät Prisma-keskuksen kahviloista.

Liikunta tekee kaikille hyvää ja parhaimmillaan se on silloin, kun vanhemmat ja lapset ovat yhdessä. Suorituspaikat on suunniteltu niin, että ne soveltuvat perheiden yhteiseen tekemiseen mutta yhtä hyvin kaveriporukan kisailuihin. Vierailu Actioparkissa on hyvä treeni myös vakavammin urheilua harrastavalle tai vaikka swingiään hiovalle golfarille. Kaikki pelivälineet löytyvät puistosta. Alueella liikutaan sukat jalassa, ja temppualuetta lukuun ottamatta puistossa voi käyttää myös omia sisäpelikenkiä.

Uuden sisäaktiviteettipuiston myötä Tykkimäen tarjonta on entistä selkeämmin ympärivuotista. Kesäkauteen keskittyvät Aquapark ja Tykkimäen huvipuisto saavat kaverikseen läpi vuoden liikunnallisia riemuja tarjoavan Actionparkin.

Actionpark hinnat

Kokopäivän ranneke (yli 4 v.) 18 €
Kahden tunnin ranneke 12 €
Eläkeläiset 8 €

  • alle 4-vuotiaat maksutta 15 vuotta täyttäneen, maksavan huoltajan kanssa
  • alle 7-vuotiaalla on oltava maksava yli 15 vuotias huoltaja mukana
  • rannekehinnoista maksetaan bonusta S-Etukortilla

Kymmenen kerran kortti 150 €

Actionpassi 300 €

Aukioloajat

Actionpark on avoinna joka päivä klo 12-20.
Poikkeuksia tulee arkipyhistä ja pyhistä.