Uusi yökerho Las Palmas avautuu Kotkan Seurahuoneelle


Kotkan Seurahuoneen yöelämä uudistuu, kun Amarillo luovuttaa yön valtikan Las Palmasille perjantaina 31.3.2023.

15.3.2023

Las Palmas on Kotkan Seurahuoneen uusin menomesta, joka tarjoaa helpotuksen vipattavaan tanssijalkaan ja matkakuumeeseen. Seurahuoneella juhlijoita viihdyttäneet Amarillon Yö sekä Honey Bar & Dance uudistuvat rennon välittömäksi Las Palmasiksi. Las Palmas on kaupungin helteisin yökerho, jossa lauletaan, tanssitaan ja nautitaan baarien antimista!

Yökerho jakautuu kahteen kerrokseen. Alakerran Las Palmas on avoinna keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin. Yläkerran Las Palmas Retro perjantaista sunnuntaihin. Molemmissa kerroksissa on tanssilattioita ja karaoke. Aikuiseen makuun suunnitellun Las Palmas Retron ikäraja on 24 vuotta, ja alakerran Las Palmasiin ovat tervetulleet kaikki 18 vuotta täyttäneet lauantaita lukuun ottamatta, jolloin ikäraja on 20 vuotta.

Kotkasta ja Seurahuoneelta on meidän mielestä puuttunut monipuolinen, niin nuoreen kuin aikuiseen makuun sopiva yökerho. Las Palmas vastaa tähän kysyntään. Meille on kukin tervetullut viihtymään omalla tyylillään – yhdessä tai erikseen, sanoo hotellinjohtaja Olli Järvinen.

Amarillo jatkaa edelleen toimintaansa tutulla paikallaan ja tutuin aukioloajoin maukkaan ruoan ja raikkaiden juomien parissa.

Tutustu Las Palmasiin Raflaamossa ja ravintolan somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa!

Las Palmasin avajaisia juhlitaan 31.3.2023. Tervetuloa!

Lisätiedot

Hotellinjohtaja Olli Järvinen, p. 010 763 5971
Ravintolapäällikkö Teemu Hankanen, p. 010 763 5941

Las Palmas
lauantaisin K-20, muina päivinä K-18
Avoinna ke, pe ja la.

Las Palmas RETRO
K-24
Avoinna perjantaista sunnuntaihin.