Vaakunan juhlavuoden kunniaksi Fransmannissa puhaltavat elokuussa uudet tuulet!


27.7.2017

Perinteikäs Kouvolan Fransmanni uudistuu elokuussa 2017. Uudistuksessa muistetaan Vaakunan ja Fransmannin perinteikkyys, mutta tuodaan samalla kaupunkiin uusia ravintolaelämyksiä tarjoava ranskalainen ”elämäniloinen rakkauden bistro”. Uudistuksessa Kouvolan Fransmanni saa myös uuden nimen: Frans & Rose.

Fransmannin uudistus ajoittuu hyvään ajankohtaan, sillä Original Sokos Hotel Vaakuna viettää 30-vuotisjuhlavuotta.

– Näin juhlavuotena voimme tarjota uusia ravintolaelämyksiä asiakkaillemme. Lisäksi juhlavuotena on mm. erilaisia teemailtoja, ohjelmallisia pikkujouluja unohtumatta, kertoo Vaakunan hotellinjohtaja Miika Sollo

Kouvolan Frans & Rosen ravintolapäällikkö Pasi Pekkanen kertoo, että pikkuhiljaa Fransmannit korvaavat uudet Frans & les Femmes –bistrot kattavat Suomen jo monipuolisesti, aina Rovaniemeltä Turkuun. Jokaisessa bistrossa on oma leimansa, mutta kaikista löytyy taattu ranskalainen keittiö herkullisine sesonkiannoksineen klassikoita unohtamatta. Jokainen bistro on myös yksilöllisesti nimetty. Kouvolassa bistron yksilöllisyyteen viitataan myös sen nimessä: vaaleanpunaisuus, joka on Original Sokos Hotel Kouvolan Vaakunalle ominainen ja tunnettu sympaattinen ulkoinen identiteetti.

Uuden bistron ruokalistalle tulee uusvanhoja ranskalaisia klassikkoruokia kuten Nizzan salaatti, Burgundin pata ja Kukkoa viinissä. Nyt Frans & Roseesta saa myös burgeria. French Burger on tarkkaan mietitty New York –tyylinen huippuburger ranskalaisella twistillä. Myös uusista alkuruuista löydät varmasti mieleisesi. Ruokalista vaihtuu sesongeittain: parsakausi, kesän maut sekä syys-talvikauden sieni- ja blinikausi huomioiden. Uudessa bistrossa jatkuvat myös suositut simpukkaperjantait syys-kevätkaudella, jolloin tarjoamme herkullisia tuoreita sinisimpukoita joka perjantai. Emme myöskään unohda suosittuja sunnuntaibrunsseja!

– Jokaisessa Frans & les Femmes bistrossa tarjotaan myös paikallisia herkkuja. Syyskaudella ns. talon specialitè on Tuomon Luomun ruisleivällä kuorrutettu paistettu siika. Aterian kruunaa talon jälkiruoka Kouvolan laku –twistillä, Pekkanen valottaa uuden bistron tuotteita.

Frans & Rose haluaa kutsua asiakkaat nauttimaan sen rennon ranskalaisesta ilmapiiristä. Haluamme, että ihastut tarjoamaamme kuplivan elämäniloiseen tapaan, jossa yhdistyvät maukas ranskalainen keittiö sekä hyväntuulinen yhdessäolo!