Valtakunnallista Kyläkauppapäivää vietetään lauantaina 10.6.2023


Yhdeksän Kymen Seudun Osuuskaupan S-Marketia ja Salea osallistuu Kyläkauppapäivään.

2.6.2023

Vuosittain kesäkuussa toteutettava valtakunnallinen Kyläkauppapäivä muistuttaa lähipalveluiden merkityksestä. Tänä vuonna 10.6.2023 järjestettävään tapahtumaan osallistuu ympäri Suomen satoja pieniä myymälöitä.

Kymen Seudun Osuuskaupan yksiköistä neljä S-Marketia ja viisi Salea on mukana juhlistamassa kyläkauppoja ja oman kyläyhteisönsä lähipalveluita. Jokainen toimipaikoista osallistuu Kyläkauppapäivään omalla ohjelmallaan. Kaikissa myymälöissä on myös kesäisiä tarjoustuotteita tapahtumapäivän ajan.

Kyläkauppapäivän tapahtuma on parhaimmillaan koko kylän yhteinen ponnistus. Esim. Sale Kaipiaisissa VPK Kaipiainen esittelee kalustoaan ja Lions Club Kaipiainen on mukana järjestelyissä. S-Market Elimäellä taas voi tutustua paikallisiin tuotteisiin makkaranpaiston ja kahvittelun lomassa, kertovat ryhmäpäälliköt Matti Jaatinen ja Petra Pakkanen Kymen Seudun Osuuskaupalta.

Kyläkauppapäivään osallistuvat toimipaikat

S-Market Elimäki, Vanhamaantie 16, Elimäki
S-Market Jaala, Jaalantie 117, Jaala
S-Market Valkeala, Kustaa III tie 3, Valkeala
S-Market Virojoki, Itätie 1, Virolahti
Sale Kaipiainen, Kaipiaistentie 14, Kaipiainen
Sale Klamila, Museotie 1878, Klamila
Sale Miehikkälä, Keskustie 5, Miehikkälä
Sale Pyhtää, Malminsuontie 2, Siltakylä
Sale Pyhältö, Mäenpääntie 4, Pyhältö
Sale Sippola, Sippolantie 20, Sippola

Kyläkauppapäivän järjestävät Päivittäistavarakauppa ry ja sen jäsenyritykset mukaan lukien S-ryhmä. Lue lisää Kyläkauppapäivästä Päivittäistavarakauppa ry:n verkkosivuilta.

Kyläkauppapäivän logo