Virkistävästi ehompi S-market Lehtomäki on avattu!


18.11.2020

Naapuritontille muuttanut S-market Lehtomäki avautuu torstaina 19.11.

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) on jatkanut S-market verkostonsa uusimista suunnitellun mukaisesti. Koronapandemia ei ole vaikuttanut hankkeisiin ja uuden konseptin mukaisia S-market -myymälöitä on KSO:n alueella tällä hetkellä noin kymmenkunta. Loput myymälät uusiutuvat vuoden 2021 aikana.

Kouvolassa Madekujalla yli kymmenen vuotta palvelleen S-market Lehtomäen uudistus on nyt valmis. Myymälä siirtyi naapuritontilla tyhjänä olleeseen liiketilaan, joka remontoitiin ensin kattavasti palvelemaan nykyaikaista markettoimintaa. Liiketilan peruskorjauksessa kiinnitettiin erityistä huomiota energiatehokkuuteen sekä ympäristöystävällisyyteen. Esimerkiksi myymälän kylmäkalusteet ovat ovelliset, jotka tuovat noin 40 % energiansäästön verrattuna avonaisiin kylmähyllyihin. Myymälävalaistus puolestaan toteutettiin nykyaikaisella ja energiatehokkaalla LED-valaistuksella.

Uuden liikekiinteistön myötä, S-marketin myyntipinta-ala kasvoi noin 100m2:llä. Myyntipinta-alan kasvu mahdollisti valikoiman kasvun usealla eri tuotealueella.

– Myymälän laajemman valikoiman luomisessa käytimme apuna nykyaikaista analytiikkaa sekä teknologiaa, jolla voidaan valikoida paikallisille asukkaille parhaiten sopivia tuotteita. Tämän myötä esimerkiksi pakasteosaston hyllytila kaksinkertaistui ja tuore lihan, välipalojen sekä maitotaloustuotteiden valikoima on entistä laajempi, kertoo KSO:n kaupallinen johtaja Ari Hyytiä.

Uusittu market on uusimman S-market-konseptin mukainen myymälä, jonka miljöö on edeltäjäänsä viihtyisämpi raikkaan ja virkistävän yleisilmeen myötä. Asiakkaiden iloksi myymälästä saa jatkossa myös paistopistetuotteita.

Entistä virkistävämpi ja monipuolisemman tarjonnan omaava S-market Lehtomäki palvelee 19.11. klo 10.00 alkaen osoitteessa Haukikuja 2, Kouvola.