Vuoden Teko -tunnustus KSO:lle!


20.11.2020

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piirin Vuoden Teko  -tunnustus myönnettiin KSO:lle

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri jakaa vuosittain Vuoden Teko -tunnustuksen henkilölle tai yhteisölle kiitoksena työstä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Tänä vuonna piiri palkitsi Kymen Seudun Osuuskaupan. Palkinto annettiin 20.11.2020 Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakunassa.

KSO on tukenut useilla eri toiminoillaan lasten, nuorten ja perheiden eteen tehtävää varhaisen tuen työtä. Tänä vuonna yksi merkittävimmistä yhteistyömuodoista on ollut vähävaraisille lapsiperheille järjestetty ruoka- ja tukiapukeräys.

– Koronakriisi on testi lasten oikeuksille. Kaikkein eniten se on iskenyt heikoimmassa asemassa oleviin ja erityistä tukea tarvitseviin lapsiin. Ilman KSO:n kanssa tehtyä ketterää yhteistyötä emme olisi saaneet ruokalahjakortteja niin ripeästi apua tarvitseville perheille, kiittää MLL:n Kaakkois-Suomen piirin toiminnanjohtaja Christa Carpelan.

– Vuoden Teko -tunnustus otetaan KSO:lla vastaan iloisin mielin. Paikallisena toimijana pystyimme reagoimaan nopeasti MLL:ltä tulleeseen yhteistyöpyyntöön ja omalta osaltamme tukemaan apua tarvitsevia perheitä, kertoo KSO:n viestintäpäällikkö Johanna Koistinen.


Kuvassa: Christa Carpelan, Johanna Koistinen ja Maiju Vesa.