Vuoristoratoja ja vastuullisuutta


15.6.2013

S-ryhmän/HOK-Elannon yhteistyö Linnanmäen huvipuiston kanssa tarjoaa elämyksiä ja etuja asiakasomistajille. Näiden lisäksi huvipuiston toiminta tukee perustajajäsentensä kautta suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäen huvipuisto on vuodesta toiseen Suomen suosituin matkailukohde. S-ryhmä on toiminut sen yhtenä pääyhteistyökumppanina jo kaudesta 2007 alkaen.

– Yhteistyökumppaneiden kautta monipuolistamme palvelutarjontaamme asiakasomistajille. Valtakunnallisten partnereiden valinnassa tärkeää on löytää kaikkia kiinnostavia toimijoita. Linnanmäen kohdalla kyse on vahvasti myös vastuullisuudesta, sillä haluamme olla mukana tukemassa lastensuojelutyötä, kertoo Marjaana Saarikoski, partnertoiminnan päällikkö SOK:lta.

Linnanmäki on Lasten Päivän Säätiön ylläpitämä. Toiminnan tarkoituksena on kerätä varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Lasten Päivän Säätiön perustajajäsenet, kuten Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry sekä Ensi- ja turvakotien liitto ry, suuntaavat varat eniten apua tarvitseviin kohteisiin. Vuosien saatossa on Linnanmäen tuotoista kerätty lastensuojelutyölle 90 miljoonaa euroa ja tämän kauden tavoitteena on 3,7 miljoonaa.

– Valitessamme sopivia pääyhteistyökumppaneita, meille tärkeintä on, että arvomaailmat kohtaavat, kumppanit ovat tunnettuja toimijoita ja se, että brändiin kuuluu vahvasti vastuullisuus. S-ryhmän kanssa vastuullisuuden lisäksi eräs yhteisistä arvoistamme on perhekeskeisyys, sanoo Linnanmäen kaupallinen johtaja Carita Gil.

Elämysten lisäksi asiakasomistajat hyötyvät Linnanmäen ja S-ryhmän yhteistyöstä saamalla Prismoista ja Sokoksista rannekkeet ennakkoon edullisemmin. Ostamalla rannekkeen ennakkoon, välttyy myös hellepäivien kassajonoilta puistossa.