Yökerho Las Palmas avautuu Kouvolan Amarilloon


Kouvolan Amarillon yöelämä herää uuteen kukoistukseen, kun Las Palmas Kouvola avautuu perjantaina 2.6.2023.

26.5.2023

Kymen Seudun Osuuskauppa tuo helpotusta vipattavaan tanssijalkaan ja matkakuumeeseen myös Kouvolan juhlakansalle. Kaupungin helteisin yökerho Las Palmas avautuu Kouvolan Amarilloon kylkeen perjantaina 2.6.2023. Amarillon ravintolatoiminta jatkuu edelleen tutuin aukioloajoin.

Las Palmas Kouvola on mutkaton bilepaikka, jossa tutut ja tuntemattomat kohtaavat. Las Palmasissa pidetään hauskaa, lauletaan, kippistellään ja bailataan ankarasti aamuyön pikkutunteihin asti. Yökerhon helteinen tunnelma on koettava paikan päällä joka viikonloppu.

Maaliskuussa avattu Kotkan Seurahuoneen Las Palmas on osoittautunut menestykseksi ja halusimme tuoda saman rennon konseptin myös Kouvolan yöelämään. Las Palmas on matalan kynnyksen yökerho, jonne voi tulla viihtymään omalla tyylillään, kertoo hotellin johtaja Olli Järvinen.

Las Palmas Kouvola on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 22–05. Yökerhoon ovat tervetulleet kaikki täysi-ikään ehtineet aikuiset. Juhlimme Las Palmas Kouvolan avajaisia 2.6.2023. Tervetuloa!

Tutustu Las Palmas Kouvolaan Raflaamossa ja ravintolan somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa!

Las Palmas Kouvola
Kauppalankatu 13, 45100 Kouvola (Amarillo Kouvola)
Avoinna pe–la klo 22–05