Osuuskauppavaalit


Kymen Seudun Osuuskaupan osuuskauppavaalit järjestetään 2021.

Ehdokkaille

Kymen Seudun Osuuskaupan edustajistonvaalien ehdokasasettelu on päättynyt

Voit asettua ehdolle edustajistoon, kun olet vaalien alkaessa täyttänyt 18 vuotta ja osuusmaksusi on kokonaan maksettu 31.12.2020 mennessä.  Lisäksi sinun tulee asua Kymen Seudun Osuuskaupan toimialueella. Kun ryhdyt ehdokkaaksi, tarvitset asiamiehiksesi vähintään kolme äänioikeutettua kannattajaa, jotka käytännössä aloittavat ehdokasasettelun. Äänioikeus edustajiston vaaleissa on jokaisella ennen vaalivuoden alkua Kymen Seudun Osuuskaupan jäseneksi hyväksytyllä, 15 vuotta täyttäneellä asiakasomistajalla.

Toimintaohjeet ehdokkaille

  1. Asiamies, jolle olet ilmoittautunut ehdokasasettelun aikana, välittää yhteystietosi KSO:lle. Kun tietosi on lisätty ehdokasasettelupalveluun, saat siitä vahvistuksen sähköpostitse.
  2. Sähköpostitse saapuvassa vahvistuksessa on linkki, jossa hyväksyt ehdokkuutesi sekä saat ohjeet valokuvaamossa käyntiin.
  3. Käy valokuvassa vaalikonetta ja ehdokasluetteloa varten. Ajankohdat ja sopimuskuvaamot löydät tältä sivulta.
  4. Kun ehdokasaika on päättynyt saat sähköpostitse linkin, jonka kautta pääset täyttämään tietosi vaalikoneeseen. Saat asiasta tiedon sähköpostitse.
  5. Jää odottamaan äänestysaikaa, joka on 17.-28.5.2021. Voit nyt aloittaa oman vaalikampanjointisi!

Facebook -kuvakehykset kampanjointiin

Ehdokkaille on ladattu Facebookiin suunnitellut kuvakehykset, jotka voit halutessasi ladata omaan profiilikuvaasi. Voit asettaa kuvakehyksen kirjautumalla Facebook-profiiliisi tästä linkistä. Löydät kehykset hakusanalla "Kymen Seudun Osuuskauppa".

Vaalikone ja ehdokasluettelo

Vaalikone on julkaistu 10.5. ja se on avoinna äänestysajan loppuun asti.
Ehdokasluettelo, jossa on listattu kaikki KSO:n edustajiston vaalien ehdokkaat, löytyy täältä.