Osassa KSO:n ravintoloista on käytössä koronapassi


Kysymme KSO:n iltaravintoloissa asiakkailta koronatodistusta. Koronapassi on käytössä 5.11.2021 alkaen, pääsääntöisesti viikonloppuisin.

5.11.2021

Päivitys 1.12. Koronatilanteesta johtuen, osassa KSO:n ravintoloista koronapassi tarkistetaan kaikkina aukioloaikoina. Lue lisää!

Koronapassipassi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin. Alta näet ohjeet koronapassin lataamiseen ja käyttämiseen. Lue lisää koronapassista

Toimi näin:

1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta: kanta.fi
Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen ja tallentaa sen puhelimeesi.

2. Näytä koronapassia ravintolassa
Koronapassia kysytään ravintolan ovella. Järjestyksenvalvoja tai henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.

3. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus!
Ravintolalla on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys. Alta näet KSO:n ravintolat, joissa koronapassia hyödynnetään. Koronapassi on käytössä kaikissa alla olevissa ravintoloissa pe–la klo 18:00 alkaen. Amarillo Kotkassa koronapassi on käytössä myös keskiviikkona klo 21:00 alkaen. Huomaathan, että toimipaikkakohtaiset muutokset koronapassin käyttöön ovat mahdollisia.